A BUX két és fél pontos, azaz 0,01 százalékos emelkedéssel 17 407,52 ponton kezdte a kereskedést. A Mol 1,3 százalékos ugrással 16 300 forinton kezdett, a Matáv 0,2 százalékos gyengüléssel 898 forinton rajtolt, az OTP közel fél százalékkal 6590 forintra csúszott vissza. A BorsodChem nyitásban 2,6 százalékkal eett, a Synergon háromnegyed százalékkal lett vastagabb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!