Feljebb kapaszkodott a BUX

A reggeli rossz hangulatot követően délutánra pozitív tartományba kapaszkodott a BUX index.
NAPI, 2011. december 12. hétfő, 13:55
Fotó: Napi.hu

Két óra előtt néhány perccel az irányadó mutató már 0,3 százalékkal állt pénteki záróértéke felett, 17 063 ponton. A Richter veti a kis emelkedést, a gyógyszercég részvényei másfél százalékkal drágultak, 34 500 forintra. Az OTP 3050 forinton stagnál, a Mol 18 120 forinton teszi ugyanezt, a Magyar Telekom 0,7 százalékkal 516 forintra esett. A forgalom még mindig nagyon alacsony, alig haladja meg a 4 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK