Feljebb került a hozam

Több mint kétszeres lefedettség és emelkedő hozam mellett keltek el a háromhónapos diszkontkincstárjegyek a mai aukción.
Ádám Viktor, 2006. március 28. kedd, 12:11
Fotó:

A háromhónapos dkj-k keddi értékesítésén a meghirdetett, 40 milliárdos mennyiségre összesen 90,5 milliárd forintnyi ajánlatot nyújtottak be az elsődleges állampapír-forgalmazók. Az ÁKK által elfogadott hozamok 6,05-6,31 százalék között szóródtak, a 6,27 százalékos átlag a hétfői másodpiaci benchmarkot 5, az egy héttel korábbi aukciós átlagot 3 bázisponttal múlja felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK