Feljebb mentek a hozamok

Emelkedő hozamokkal zárult a mai másodpiaci kereskedés.
Csernátony Csaba, 2006. március 28. kedd, 14:22
Fotó:

A két legrövidebb papír, a 3 és 6 hónapos kincstárjegynél nem volt változás, a 12 hónapos instrumentum esetében viszont 8 bázisponttal nőtt a referenciérték. Éven túl valamennyi államkötvény hozama feljebb került, az emelkedés mértéke 1-6 bázispont volt.

Tegnap vegyes mozgások voltak a másodpiacon: a 1-3 bázispontos csökkenés és 2-4 bázispontos emelkedés mellett volt példa stagnálásra is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK