Feljelentette a TEBÉSZ-elnököt a Genesis

A Genesis szerdán - ígéretéhez híven - rágalmazás bűncselekményének elkövetésére hivatkozva büntető feljelentést tett Dióslaki Gábor TEBÉSZ elnökkel szemben a Budai Központi Kerületi Bíróságon - jelentette be a társaság a BÉT honlapján.
Józsa Bernát, 2010. szeptember 22. szerda, 18:27
Fotó:

A feljelentés előzménye a Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetségének múlt heti, „Csalás gyanús a Genesis Energy Nyrt. tőkeemelése" címmel megjelentetett sajtóközleménye.

Dióslaki Gábor lapunk megkeresésére csak annyit mondott: "Állok elébe, a tények magukért beszélnek."

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK