Felkapaszkodott Budapest

Pluszokkal kezdte a napot a BUX.
NAPI, 2013. április 18. csütörtök, 09:46
Fotó: Napi.hu

Mintegy 40 perccel a kereskedés megnyitása után 0,18 százalékos pluszban tartózkodott a Budapesti Értéktőzsde vezető indexe, az emelkedésből a blue chipek nagyobbrészt kivették a részüket.

Egyedüli kivételt a Magyar Telekom jelent, amely fél százalékot vesztett értékéből, ezzel szemben az OTP 0,3, a Mol 0,03, míg a Richter 0,65 százalékos pluszt hozott össze ekkor.

A forgalom meglehetősen visszafogott, az OTP vezet 254 millió forinttal, a Mol részvényeivel 54 millió forint értékben kereskedtek, míg a Richter 34 millióval fér fel a képzeletbeli dobogóra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK