Glattfelder Béla, a GM államtitkára kijelentette, hogy a tárca üdvözli Fővárosi Bíróság (FB) döntését. A kormány és a Mol között korábban létrejött megállapodást illetően - melyben az olajtársaság vállalta, hogy a következő években legfeljebb az inflációnak megfelelő mértékben növeli a lakossági gázárakat - Glattfelder közölte, hogy jelenleg csak szakmai tárgyalások folynak a két fél között.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!