Az OTP részvények árfolyama néhány perccel tíz óra után 6521 forinton járt, ami 1,89 százalékkal haladja meg a tegnapi záróértéket, nyitáskor még a negatív tartományben mozgott a papír. A várakozásoknál gyengébb negyedéves adatokról beszámoló Magyar Telekom részvények jegyzése 5 forinttal csúszott lejjebb, 650 forintra.

A Mol az emelkedők táborát gyarapítja, az olajipari részvényre 20 325 forinton születtek kötések, ez szintén 1,88 százalékos gyarapodás. A várakozásokat meghaladó számokat publikáló Egis részvényei enyhén emelkednek, 145 forinttal, 21 995 forinton járnak.

A nem túl jó első negyedéves adatokat publikáló Rába papaírjai 12 forinttal, 937 forintra drágultak.

A Richter 550 forinttal ugrott, 42 550 forintra.

A BUX index 1,2 százalékos emelkedés után 23 532 ponton jár. A forgalom az elmúlt napokéhoz képest viszonylag alacsony.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!