Fellendülés a brit szolgáltatási szektorban

A brit szolgáltatószektor üzleti tevékenységi indexe (CIPS) 56,7 pontra szökött fel májusban az áprilisi 54,5-ről, ezzel 15 hónapja a legmagasabb szintre emelkedett. A részindexek zöme bőven a növekedés határát jelző 50 pont fölött van, bár némelyikük - új üzletek, üzleti várakozások - kicsit romlott áprilishoz képest. A foglalkoztatási részindex nőtt, de még mindig csak 49,3 ponton áll, a szolgáltatási szektorban még mindig inkább a leépítések folytatódnak, miközben a tevékenység erősödik.
NAPI, 2002. június 7. péntek, 10:52

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK