A cég azóta jelentős változásokon ment keresztül, így a bázisidőszakkal történő összehasonlításnak sok értelme nincsen. Gyakorlatilag minden eszközt értékesítettek, és a cég mérlegében nincsenek befektetett eszközök, vagyonát értékpapírok és pénzeszközök teszik ki. Az árbevétel csupán 16 millió forint volt az első félévben szemben a bázisidőszak 422 milliójával. A mérleg és az eredménykimutatás szokatlan szerkezetének oka, hogy a tavaly még Novotrade néven futó cég a múlt év első felében eladta különböző érdekeltségeit és tevékenységét a napelemgyártás megindítására koncentrálta.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!