A portfolió.hu híre szerint a KBC 2389 forintról 2448 forintra emelte a BorsodChem részvények fair értékére vonatkozó becslését, s egyúttal növelte profitvárakozását, ugyanakkor továbbra is tartásra ajánlja a papírt. A Citibank közben a HSBC után eredt, 8700 forintról 9000 forintra növelte az OTP részvények célárfolyamát a kedvező kilátásokra való tekintettel, s továbbra is vételre javasolja a bankpapírt. Emlékezetes, hogy a HSBC tegnap jelezte, közel 60 százalékos felértékelődési potenciált lát az OTP árfolyamában. Az Erste szakértője, Vladimira Urbankova az Egis negyedéves kiváló gyorsjelentése nyomán 25 950 forintról a 34 015 forintra emelte a jelenleg 32 750 forinton forgó gyógyszerpapír célárfolyamát, s javaslat ennek megfelelően felhalmozás.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!