Felminősítették a Magyar Telekomot

Kedvező elemzői vélemény érkezett ma a Magyar Telekomra, az HSBC ugyanis a korábbi tartásról vételre javította a papírokra vonatkozó ajánlását. A célár 500 forintra emelkedett, ami 14 százalékkal magasabb a jelenlegi piaci árnál - írja a Portfolio.hu.
portfolio.hu, 2016. március 21. hétfő, 09:50
Fotó: Reuters

Felülvizsgálta a Magyar Telekomra megfogalmazott előrejelzéseit és értékelési modelljét az HSBC, melynek eredményeként a részvényekre megfogalmazott elemzői ajánlás a korábbi tartásról vételre javult. A papírokra adott célárát is megemelte a bank, 420 forintról 500 forintra. Az HSBC jelenlegi célára 14 százalékkal magasabb a Magyar Telekom pénteki záróáránál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK