Felpattanással indított New York

A két napos masszív eladási hullám után felpattanással indult a kereskedés.
NAPI, Józsa Bernát, 2011. november 2. szerda, 14:41
Fotó: Napi.hu

A görög népszavazás bejelentésének sokkját látszólag már kiheverte a piac, így egyelőre az esti - borítékolható tartásról szóló - Fed kamatdöntés utáni Bernanke sajtótájékoztatóra várnak a befektetők.

A vezető tengerentúli mutatók közül így a DJIA 1,3, az S&P 500 1,6, míg a Nasdaq 1,2 százalékos pluszban nyitott.

Az optimizmust az ADP munkaerő-piaci adata is támogatta, amely szerint magánszférában az elemzői várakozásokat meghaladó110 000 új állás keletkezett, míg a szeptemberi adatot is 116 000-ra javította felülvizsgálata során a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK