A vezető papírok közül a szerdán 12 százalékot vesztő OTP 6,3 százalékkal 4180 forintig kapaszkodott vissza, míg a Mol 4,3 százalékos erősödése 16 450 forintos árfolyamot takart.

A Telekom 1,2 százalékkal 497 forintra javított, míg a Richter a nagyok közül egyedüliként beragadt előző, 33 000 forintos záróértékén. Szektortársa, az éves előrejelzéseit tegnap visszavágó Egis viszont 1,2 százalékkal 16 600 forintra rontott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!