Jól szerepeltek az EADS részvényei is, ami annak volt köszönhető, hogy a tulajdonában lévő Airbus az idén a Boeinget is túlszárnyaló megrendelésekre számít. Több mint két százalékkal értékelődött föl a Lafarge, miután a Lehman Brothers felminősítette a cég részvényeit. Az FTSE-100 végül 0,5 a CAC 0,2 százalékos többlettel zárt, míg a DAX kismértékű mínuszban végzett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!