Felrántották Ázsiát

Pluszban zártak a vezető ázsiai börzék csütörtökön, míg a még nyitva tartó piacok vegyesen mozogtak.
Dzindzisz Sztefan, 2018. november 29. csütörtök, 08:08
Fotó: Shutterstock

A már bezárt tőzsdék közül a tokiói értéktőzsde irányadó Nikkei225 indexe 0,34 százalék emelkedéssel, 22 251 ponton fejezte be a napot, a részvények szélesebb körét felölelő Topix index pedig 0,35 százalékkal erősödött.

Az ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,34 százalékos, a tajvani tőzsdemutató pedig 0,01 százalékos pluszban zárt - írja az MTI.

A reggel 7 órakor még nyitva tartó hongkongi tőzsde 0,98 százalékos, a sanghaji börze irányadó mutatója pedig 0,91 százalékos gyengülést, a szöuli Kospi mutató viszont 0,27 százalékos erősödést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK