A kérelem előterjesztését az tette indokolttá, hogy az üzleti–kereskedelmi tevékenység megszüntetése során a meglévő, még jelentős árukészlet, valamint a rendelkezésre álló egyéb eszközök nem voltak a tervezett árszinten értékesíthetőek. A végelszámolási közbenső mérleg, a kapcsolódó főkönyvi és analitikus nyilvántartások alapján a gazdálkodó szervezet vagyona az ismert hitelezők követeléseinek fedezetére nem elegendő, annak ellenére sem, hogy a cégcsoporthoz tartozó társaságok a jogutód nélküli megszűnést kimondó közgyűlési határozat napján fennálló, a Keravill Rt-vel szembeni követeléseikről lemondtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!