A vezető részvények a Mol kivételével erősödtek, az olajpapír 20 400 forintos árfolyama 1,5 százalékos gyengülésnek felelt meg. Reggel még 7000 forint alatt is lehetett OTP-t vásárolni, kora délután a jegyzés már 7122 forinton járt, ami 1,2 százalékos erősödésnek felelt meg. A Magyar Telekom 0,8 százalékkal 941 forintra, a Richter 1,3 százalékkal 43600 forintra drágult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!