Felült a hullámvasútra Budapest

Hullámzó teljesítményt nyújt a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. március 19. szerda, 09:55
Fotó: Napi.hu

Eltűnt az elmúlt napok jó hangulata, így a BUX sem találja az irányt: amíg a kereskedés megnyitásakor még fél százalékot emelkedett, 50 perccel később már 0,3 százalékos veszteséget mutatott az index. A kereskedők továbbra is leginkább az ukrán helyzet miatt aggódnak, de sokan figyelnek fél szemmel a Fed délutáni kamatdöntésére is.

A blue chipek közül egyedül a Mol tudott egészen minimális, 0,04 százalékos pluszt felmutatni eddig, a Richter 0,2, az OTP és a Magyar Telekom pedig 0,3 százalékot bukott eddig.

A forgalmat tekintve 767 millió forinttal az OTP vezet, a Magyar Telekom található a második helyen 192 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Richter fért fel 144 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK