Felvásárlási ajánlat a Csopakara

Amint az várható volt felvásárlási ajánlat érkezett a Csopak részvényeire. Az ajánlattevő a vélhetően e célra létrehozott Ivydale Investment Limited. Az ajánlat, ha meglepte volna a piacot, akkor sem okozott volna nagy felfordulást, mert a gyakorlatilag nincs Csopak papír a piacon.
Máté Dániel, 2001. november 15. csütörtök, 08:28
Fotó:

Ha valami említésre méltó, az az ajánlati ár, hiszen az 1500 forint gavallérosnak tűnik annak fényében, hogy tavasszal 1250 forintot kaptak részvényeikért a kiszálló tulajdonosok a társaságtól. Ekkor csökkent a cég jegyzett tőkéje 2,5 milliárd forintról 1,92 milliárdra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK