Fenn az égben a Moody's profitja - egyelőre

A harmadik negyedévi eredmény "fenn lesz az egekben" ám a negyedik negyed már kihívásokkal terhes, a nehézzé vált hitelpiaci feltételek közepette - állította várható teljesítményéről a Moody's Corp., ám a társaság anyacége közölte, hogy nem módosítják a 2007-es nyereség- és bevétel-prognózist.
NAPI Online, 2007. szeptember 19. szerda, 16:25

Az augusztus 1-jén közölt előrejelzés szerint százalékban kifejezve a bevételek a 10-20 közötti régió közepértéke körüli tempóban bővülhetnek, míg a profit terén ennél valamivel szerényebb ütem várható.
A Moody's negyedik negyedévében amiatt kényszerülhet lassulással szembenézni, mert a kockázatosabb befektetési eszközök iránti kereslet megcsappanásával kisebb az igény az instrumentumok minősítésére is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK