Az OTP 18 forinttal került lejjebb, 5982 forinton üzletelnek vele. A Mol 23950 forint, ez 40 forintos csökkenés a tegnapi záráshoz képest.

A Richter papírja 585 forintos csökkenést mutat, 35895 forinton születnek kötések (a részvényről lekerült a 860 forintos osztalékszelvény).

Egy forintos mínuszban áll a Magyar Telekom papírja (545).

A leggyengébben szereplő részvények a 14 százalékkal zuhanó Nutex, a két százalékkal 342 forintra eső Synergon és a 0,9 százalékot gyengülő Rába (783 forint).

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!