Feszülten várnak a tőzsdék

Erős pozícióban várják a tőzsdék a holnapi Fed-döntést. Meglepő lenne, ha bármilyen irányt megelőlegeznének a befektetők.
NAPI, 2010. november 2. kedd, 08:50
Fotó:

A holnapi Fed-döntésig a világ tőzsdéi ki fognak várni, így unalmas, forgalom nélküli kereskedésre lehet számítani - vélekedett Péter János a KBC üzletkötője.

A forint nagyon erős, egy euró 270,5 forint, ami meglepőnek számít. Talán a kamatemelés esélyét latolgató elemzői várkozás állhat a háttérben - tette hozzá.

Az OTP 5800 forint felett, a Mol 20800 forint környékén készül nyitni, nagy mozgások itt sem fenyegetnek.

A Magyar Telekom a hét közepén érkező gyorsjelentése kapcsán vannak olyan elemzői várakozások, hogy pozitív meglepetés érkezhet az osztalékkal kapcsolatban. Tény, hogy a Telekomról több rossz hír már nemigen érkezhet, így erre érdemes figyelni.

Az erősödő forinthoz gyengülő svájci frank társul így egy frank 196 forint ma reggel a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK