Tegnap nap végén csúnya volt a reakció a Fed kamatdöntésére, likviditásbővítés nincs, de ez azt is jelenti, hogy még látnak pozitív folyamatokat a gazdaságban. Talán ez a hangulat nem ragad át a Budapesti Értéktőzsdére, az OTP árfolyamában a 3000 forint körüli szintek kitarthatnak, a Molnál a 17 500 forint tűnik erős támasznak. A piac elég depresszív, az alapkezelők alul vannak súlyozva részvényekben, magasak a készpnztartalékok, ez jó helyzetet teremthetne egy pozitív fordulatra. Ha látunk ilyet napon belül, talán érdemes lehet megvenni az emelkedést - mondta a szakértő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!