Finoman korrigál a Mol

Fél százalék alatti pluszban tartózkodott a BUX kora délután.
NAPI, 2013. február 11. hétfő, 14:20
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe visszafogott forgalomban 0,4 százalékkal 19 100 pont körül állt délután két óra után.

A főbb részvények között csak az OTP és a Mol forog milliárdos forgalomban, mindkettő egyaránt fél százalék körül erősödik, így a bankpapírért 4700, az olajpapírért pedig 17 695 forintot kértek, miután pénteken 5 százalékkal esett az árfolyam. A Mtelekom 1 százalékkal 410 forintra erősödött, a Richtert fél százaléknál nagyobb mínuszban, 36 750 forinton adták-vették. Az Egis forgalma közelíti a Richterét, a kisebbik gyógyszerpapír árfolyama 1 százalékkal 18 210 forintig emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK