Éven belül a két legrövidebb futamidő esetében nem változtak a benchmarkok, a tizenkét hónapos lejáratnál 5 bázisponttal 5,65 százalékra mérséklődött. A hosszú oldalon hozamemelkedésre is volt példa, az ötéves referenciahozam 1 bázisponttal nőtt, míg a tizenöt éves benchmark változatlanul 7,85 százalékon áll. A változásokkal a referenciaátlag 5,65 és 7,87 százalék között szóródik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!