Fizetnek a gyógyszercégek

Pénteken az Egis nyilvánosságra hozta osztalékfizetésének rendjét, amelyből kiderül, az jogosult a részvényenkénti 120 forintra, aki idén május 3-án tulajdonosa a gyógyszergyári papírnak. (Az osztalék reményében tehát a T+3-as elszámolás miatt legkésőbb április 27-ig érdemes vásárolni). A kifizetés kezdőidőpontja május 10-e.
NAPI, 2006. április 18. kedd, 08:16
Fotó:


A Richter közgyűlési előterjesztései is tartalmazzák már az osztalékfizetés rendjét. A nagyobbik gyógyszergyárnál a tervek szerint a részvényenkénti 600 forint osztalék kifizetésére június 15-től kerül sor, az osztalékfizetés részletes rendjét azonban majd az igazgatóság állapítja meg, és május 20-ig hirdetményben teszi közzé.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK