Fogy az erő Budapesten

Lefelé tart a BUX-index a nyitás után fél órával.
NAPI, 2013. január 31. csütörtök, 09:38
Fotó: Napi.hu

A negatív tartományban kezdte a napot a Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója, a BUX 19 300 pont fölött nem sokkal tartózkodott a kereskedés első fél óráját követően.

A forgalom 95 százalékát az OTP-papír adja, amelyet máris milliárdos forgalomban adnak-vesznek. Ezúttal azonban lefelé tart az árfolyam, közel 1 százalékos gyengüléssel 4590 forint körül állt.

A Mol néhány tized százalékkal 18 500 forintig süllyedt, a Richter hasonló mértékben 37 050 forintig ereszkedett, míg az Mtelekom 408 forinton stagnált.

A tegnapi Egis-közgyűlésen 240 forintos osztalékról döntöttek, a papír 18 700 forinton stagnált.

Viszonylag masszív forgalom mellett ezúttal 10 százalékos erősödést mutatott az E-Star.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK