A New York-i tőzsde irányadó mutatói kevesebb mint egy órával a tengerentúli parkett nyitását követően már vegyes képet mutatnak, annak ellenére, hogy a nyitásban még mindhárom index a pozitív tartományban indult el. A Nasdaq mostanra már 10 pont körüli, 0,6 százalékos hátrányt jelez, míg a DJIA továbbra is 8500 pont környékén, 1 százalékos emelkedésben imbolyog bár már a napon belül is volt már jelenlegi állásánál feljebb is. Az S&P 500-as irányadó index egy szűk tartományban cikázik, hétfői záráshoz viszonyított előnye 10 pontnál állt egy órával a kereskedés kezdete után, ami épp egy százalékos pozitívumot jelent.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!