Fogyóban a lendület Budapesten

De még mindig pluszban a BUX.
Napi.hu, 2014. június 10. kedd, 13:09
Fotó: Reuters

Délután egy órakor 0,2 százalékon állt a Budapesti Értéktőzsde, ami visszaesés a reggeli nyitás után regisztrált 0,6 százalékhoz képest. A Mol továbbra is tartja magát és 0,7 százalékos pluszt hozott össze eddig, miután híre ment, hogy Pakisztánban olajra bukkant egy, a Mol részvételével működő közös vállalat.

A többi blue chip közül csak a Richter tudott pluszban maradni, mégpedig 0,6 százalékkal, míg az OTP 0,2, a Magyar Telekom pedig 1,2 százalékot bukott.

A forgalmat tekintve az OTP áll az élen 1,6 milliárddal, a Mol a második 427 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Richter fért fel 388 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK