Fél kettőkor már csak fél százalékos pluszban járt a BUX index, ez minimális csökkenés a reggel elért magasságokhoz képest. A forgalom nagyon alacsony, nem érte el a 2,5 milliárd forintot sem. Az utóbbi időben elég illikvid Egis részvények piacán megélénkült a kereskedés, 200 millió forintnyi fordult meg a részvényből, árfolyama 105 forinttal, 15 805 forintra kúszott fel. Az OTP árfolyama 0,37 százalékkal, 3519 forintra csökkent, a Mol 1,2 százalékkal drágult, 16 590 forintra. A Magyar Telekom 0,7 százalékkal kerül többe, mint a tegnapi záráskor, 434 forint. 6,6 százalékkal, 640 forintra ugrott az E-Star kurzusa.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!