Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A munka eredményeként a papír alapú földforgalmi adminisztrációs folyamatokat elektronikus és - ahol erre a közigazgatás folyamatai lehetőséget adnak - automatizált eljárások váltják majd ki, csökkentve a személyes ügyintézés szükségességét.

A Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) közzétett projekt uniós forrásból valósul meg, a Lechner Tudásközpont megbízásából a fővállalkozó a Tigra Kft., a 4iG-t érintő alvállalkozói megbízás értéke 2,069 milliárd forint - jelentette be a társaság.

A 4iG Nyrt. a projekt részeként a földügyi közigazgatás rendszerek elektronikus fejlesztését valósítja meg, beleértve az igazgatásszervezési, folyamatfelmérési és -szervezési feladatok elvégzését. A cég emellett részt vesz az egymásra épülő rendszerek összekapcsolásában, integrálásában is. A munka eredményeként a papír alapú földforgalmi adminisztrációs folyamatokat elektronikus és automatizált eljárások váltják majd ki, az Európai Uniós direktíváknak megfelelően pedig jelentősen csökken majd a személyes ügyintézés szükségessége. A fejlesztés további eredményeként egységessé válik a közhiteles ingatlan-nyilvántartás és a központi ingatlan-nyilvántartás kezelése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!