Fölfelé a Mol lehet erős

Folytatódhat az óvatos oldalazás, alacsony forgalom mellett 200 pontos sávban ingadozhat a BUX amíg külföldről nem jön jelentősebb impulzus - vélekedett Bodor Csaba a Strategon üzletkötője.
NAPI, 2011. május 10. kedd, 08:59
Fotó:

A rossz hírekre egyelőre enyhe reakciókat látni a világban, bár május eddig inkább eséssel telt, tegnap például alacsony forgalmú poztív korrekciót lehetett látni Amerikában.

Hogyha esne a BUX, akkor a Richter és a Telekom stabilabb lehet, emelkedésben viszont az olajpapírok teljesíthetnek felül, miután az olaj meredek esése megszakadt és tegnap jelentősen felfelé korrigált - mondta az üzletkötő.

Nem szabad elfelejteni, hogy az olaj csökkenése a világ érdeke, ezzel áll szemben néhány tízezer spekuláns érdeke.

Ilyen nyersanyagárak mellett nem lehet tartós gazdasági növekedést produkálni, ha pedig lejjebb jönnek a nyersanyagárak, akkor a részvényárak is lejjebb fognak ereszkedni - vélekedett az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK