Fölfelé indult Budapest

Emelkedéssel indult a nap a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2013. február 27. szerda, 09:30
Fotó: Napi.hu

A BUX szűk fél órával a nyitás után több mint fél százalékos pozitív teljesítménnyel 18 575 pontig jutott.

A vezető papírok többnyire erősödnek, legnagyobb mértékben, több mint 1,5 százalékkal a 4635 forinton forgó OTP-papír. Az Mtelekom fél százalékos drágulással 388 forintig kúszott föl, a Richtert hajszálnyi pluszban 34 830 forinton adták-vették. A Mol szerény mínuszban, 17 190 forinton tartózkodott, míg az Egis stagnált.

Érdekesség, hogy a korai óra szerény forgalmából a második legvastagabb szeletett a Pannergy mondhatja magáénak, igaz, ehhez elegendő volt nem egészen 50 milliós forgalmat bonyolítani, viszont az árfolyam meredeken, több mint 10 százalékkal emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK