Fölfelé tart Budapest

Fél százalék körüli pluszt mutat a BUX délelőtt 11 felé közeledve.
Major András, 2012. december 18. kedd, 10:56
Fotó: Napi.hu

A nyitást követően rövid időre a negatív tartományba hullott a BUX, majd ismét fölfelé indult.

A hétfői komolyabb gyengülést követően fél százalék körüli pluszban állt a BUX-index délelőtt tizenegy előtt. A Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója 17 700 pont körül alakult.

A vezető papírok mindegyike hasonló mértékben, fél százalék körül drágul. Ennél jelentősebb, másfél százalékos emelkedésnél jár az FHB, míg a Freesoft több mint 4 százalékot veszített árfolyamából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK