A BUX több mint fél százalékkal 18 800 pont fölé erősödött reggel, az eddig egymilliárdos összforgalom háromnegyede a Richteré. A főbb papírok zömmel drágultak. Az OTP Bank óvatos, hajszálnyi pluszban, 4526 forinton forgott. A gyorsjelentő Mol és az Mtelekom viszont egyaránt 1 százalékot közelítően drágult, így 16 455 és 325 forintos jegyzés alakult ki. Hasonló mértékben emelkedett a Richter is, ami 3762 forintos árfolyamot eredményezett, míg az Egis fél százalékot közelítő mínuszban, 20 905 forinton tartózkodott délelőtt tíz óra körül.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!