A befektetők az elmúlt napokban alaposan megbüntették az Egist, a szoftverügy kipattanása óta a papír csaknem 20 százalékot veszített értékéből, míg a konkurens Richter árfolyama „csak” 5 százalékos csökkenést mutat, a BUX pedig 4,5 százalékkal van lejjebb. Kedvezően befolyásolhatja ugyanakkor mindkét gyógyszerrészvény megítélését a középtávú gyógyszerár-megállapodás aláírása, amit elemzők a jövő hét végére várnak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!