A szerda délelőtt magyar fizetőeszköz erősödött a főbb devizákkal szemben. Az euró az előző napi záróhoz képest 295,63 forintos szinten mozgott. A dollárral szemben jelentősebb, 1,7 százalékos volt az erősödés. A zöldhasút 224,22 forinton jegyezték, a svájci frank 244,50 forintnál járt. Az euró/dollár árfolyama 1,3146 volt délelőtt háromnegyed 11 körül.

A régiós devizák szintén erősödtek az euróval szemben, a legnagyobb mértékben ezúttal is a forint vezette a listát.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!