Pénteken megtörtént a forduló a budapesti tőzsdén, napon belül majdnem 1000 pontot jött fel a piac, és pár száz pont még lehet benne. Néhány nap helyben topogás, kis emelkedés következhet Farkas Róbert a Strategon vezető üzletkötője szerint.
Érdekes, hogy az ír problémákra nincs igazán nincs nagy ijedség - tette hozzá. Az a kérdés, hogy mikor kerül majd annyi ország adósságválságba, amikor már rendszerkockázatról lehet beszélni.
 
A külföld kimondta a véleményét az elmúlt hónapok magyar kiútkereséséről, egyelőre ebben nem akarnak részt venni. Most egy kicsit túladtak minket, ami hozthat korrekciót, de középtávon maradhat az alulteljesítés.

A múlt héten a Magyar Telekom kifejezetten jól viselkedett, a borús hangulat ellenére sem esett új mélypontra, ami az erő jele - tette hozzá az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!