Péntek reggel az eurót 284,76 forinton jegyezték, csütörtök este 284,32 forinton. Csütörtökön borongós európai hangulatban az euróval és a térségbeli devizákkal együtt gyengült a magyar fizetőeszköz, miután az Európai Bizottság nem festett túl rózsás képet az euróövezeti gazdasági kilátásokról.

A csütörtöki gyengülés péntek reggelre megállt, a svájci frank 236,15 forintot ért, csütörtök este 235,90 forintot.

A japán jennel 2,8016 forinton, a dollárral 222,89 forinton kereskedtek péntek reggel, előző este 2,8113, illetve 223,18 forint volt az árfolyam.

Nem változott érdemben az euró/dollár-árfolyam sem: egy euró 1,2776 dollárt ért reggel, majdnem ugyanannyit, mint csütörtök este.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!