A legnagyobb mértékben a tegnap elkalapált Richter tudott emelkedni kedd reggel, a gyógyszerpapír 1 százalékkal hétfői záróáránál drágábban, 42 250 forinton cserélt gazdát. A Magyar Telekom és Mol is jól teljesítettek, mindkét cég papírjai fél százalékot adtak tegnapi záróértékükhöz, így a távközlési cég részvényét 718 forinton, az olajtársaság papírjait pedig 16 980 forinton adják-veszik a BÉT-en. A pesti parkett legkeresettebb papírjának ma is az OTP látszik, ám a bankrészvény teljesítménye az első percekben visszafogott volt. Az OTP részvények árfolyama 5447 forint, 0,3 százalékkal több, mint hétfőn zárásban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!