Folytatódik az esés a pesti tőzsdén

A reggeli gyenge nyitást követő átmeneti feltámadás után ismét a negatív tartományba fordult a BUX.
NAPI, 2013. január 8. kedd, 13:57
Fotó: Napi.hu

A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe fél százalékot meghaladó mínuszban, napi mélypontjára, 18 640 pont környékére süllyedt kedden kora délután. Csekély összeforgalomban a vezető papírok vegyesen teljesítettek. Az OTP-részvény másfél százaléknál nagyobb gyengüléssel 4208 forintig ereszkedett, a Richter 1 százalék körüli mínuszban, 37 575 forinton forgott. Az Mtelekom 3 tized százalékkal 3901 forintig, a Mol hajszálnyi erősödéssel 18 300 forintig drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK