A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe néhány tized százalékkal 18 120 pont környékére süllyedt kedden reggel a kereskedés első órája után.

A vezető papírok árfolyama a Richter kivételével lefelé tartott. A gyógyszergyár részvénye 1-2 tizedszázalékkal 3502 forintig drágult. Az Egis 20 500 forint körül stagnált, az Mtelekom 309 forinton. A Mol jegyzése 2-3 tized százalékkal 16 350 forintig ereszkedett.

Az OTP a jelek szerint folytatja vesszőfutását. A bankpapír több mint 1 százalékos mínuszban, 4310 forinton forgott tíz óra körül. A nyitásban még fölfelé indult az árfolyam, a részvényre 4379 forinton, de 4256 forinton is született már kötés kedden a kereskedés első órájában.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!