Folytatta az erősödést Budapest

Ahogy az elmúlt napokban, pénteken is emelkedéssel kezdte a napot a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. január 11. péntek, 09:25
Fotó: Napi.hu

A kereskedés megkezdése után 25 perccel 0,26 százalékos pluszt mutatott a BUX index, az erősödésből a nagyobb papírok mindegyike kivette a részét. A Mol ekkor 0,6, a Magyar Telekom 0,25, az OTP 0,07, míg a Richter 0,21 százalékos pluszban állt.

A forgalom alacsony, az OTP viszi a prímet, hiszen részvényeivel már 385 millió forint értékben kereskedtek, őt jelentősen lemaradva követte a Mol (184 millió) és a Magyar Telekom (37 millió).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK