Enyhe erősödéssel készül nyitni a hetet a forint, az euróval szembeni keresztárfolyam a 280-as szintet készül felülről áttörni a reggeli órákban. Az euró enyhén emelkedik a dollárral szemben, a keresztárfolyam az 1,22-es szintek alatt topog.

A sávjci frank forintárfolyama szinté kritikus szintet kóstolgatott reggel, 200,5 forint körül állt a jegyzés, ez több, mint flk százalékos forinterősödést jelez péntek délutánhoz képest. A dollár forintárfolyama 230 forint alá süllyedt, 229,5 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!