Az E-Milorg tulajdonában 320 ezer darab Altera-részvény van, ami a törzsrészvények 9,43 százaléka, a teljes kibocsátott alaptőke 9,3 százaléka és a szavazatokra feljogosító részvények 9,3 százaléka - írja a Portfolio.

Január elején a vállalat alaptőke-emelésének lehetőségéről is döntött a rendkívüli közgyűlésén. Így a társaság igazgatósága a következő egy évben maximum a hússzorosára emelheti fel a BÉT-en jegyzett vagyonkezelő jegyzett tőkéjét. A menedzsment emellett jelezte, hogy előkészítés alatt áll a vállalat hosszú távú stratégiájának kialakítása.

A fotó forrása: Shutterstock.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!