Fontos bejelentést tett a Mol

A Mol új közgyűlési hirdetményt tett közzé, de - mivel a koronavírus-járvány kapcsán kialakult rendkívüli helyzet jelenleg is fennáll -, továbbra sem lát lehetőséget arra, hogy az éves rendes közgyűlést a szokásos módon, személyes jelenléttel megtarthassák - közölte a társaság a BÉT honlapján hétfőn.
Szepesi Anita, 2020. március 30. hétfő, 22:11
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A Mol emlékeztet: március 24-én tájékoztatták a részvényeseket arról, hogy az április 16-ra összehívott éves rendes közgyűlést a koronavírus-járvány miatt nem lehet megtartani. Mivel azonban a társaságnak a hatályos jogszabályi rendelkezések szerint legkésőbb április 30-ig meg kell tartania az éves rendes közgyűlést, és a meghívót legalább 30 nappal megelőzően közzé kell tennie, a Mol április 30-i dátummal közzétette közgyűlési hirdetményét az MTI szerint.

Mint írták, a társaság igazgatósága továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a Covid-19 vírussal kapcsolatos fejleményeket, a vonatkozó jogszabályokat és a kormányzati, hatósági intézkedéseket, és a lehetőségek szerint időben értesíteni fogják a részvényeseket minden, a közgyűlést potenciálisan érintő intézkedésről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

mpapa, 2020.03.30 23:28

Ha már közlemény, jó lenne valamit mondani az osztalékról is. Lesz, ha igen mennyi, vagy nem lesz?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html