Fontos csatára készül a forint

Enyehén erösődött a forint szerda reggel, s fontos szinteket támadhat, ha kitart a jó hangulat.
NAPI, 2010. június 16. szerda, 08:09
Fotó:

278,8-ra, minimálisan tegnap délutáni értéke alá süllyedt az euró jegyzése kora reggel a bankközi devizapiacon. A forint ezzel egyre közelebb kerül a Kósa-nyilatkozattal kialakított gyengülő trendcsatornája széléhez, ha sikerülne benéznie 277 forint alá a keresztárfolyamnak, akkor akár lehet remény egy nagyobb forinterősödési hullám kialakulásának is, ezeken a szinteken azonban akár komolyabb ellenállásokkal találkozhat az árfolyam.

A dollár is enyhén olcsóbb lett reggel, 225,8 forint körül jár árfolyama. A svájci frank jegyzése a 200 forintos szinttel kűzdött korareggel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.06.16 10:24

Speciel most gyengül a forint... a nagy erősödésre még nagyon korai mérget venni...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html