Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A világ tőzsdéin ma reggel is tart a pozitív hangulat, Ázsia követte az USA-t a rallyban és Európa is pici pluszban készül nyitni.

Az üzletkötő várakozása szerint a Mol teljesíthet ma a legjobba, egyrészt a sorozatos Mol-t ért támadások után végre kapott visszatámadást a horvát kormány is, másrészt a péntek nap közben elért 20600 forintos árfolyam már akár az INA elvesztését is tartalmazta, így egy nagyobb megpatttanás is benne lehet az árfolyamban.

A Telekom és a Richter nem csatlakozik be a rallyba, ezektől egy helyben topogást vár az üzletkötő.

Az OTP nagyon szépen teljesített az elmúlt héten ma az 6130-on húzódó, vagyis a pénteki 6020-as záróhoz már egészen közel lévő ellenállással küzdhet.  Ezt azonban Amerika nélkül nehéz lesz átvinni - vélekedett Varjú.

Ma az Egyesült Államok szülinapot ünnepel, hiszen július 4-e van, érdekes lesz, hogy az USA nélkül is ki tud-e tartani az optimista hangulat, hiszen mostanában az amerikai tőzsdék húzzák magukkal a világot - tette hozzá az Erste szakértője.

A devizák is jó hangulatot tükröznek, 264 forint alatt jár az euró és 214 alatt a svájci frank.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!