Fontos nap lesz a tőzsdén

A kezdeti profitrealizálás után ismét megjelenhetnek a vevők, megint inkább fölfelé van erő a piacban.
NAPI, 2009. július 31. péntek, 08:59
Fotó:

Nagyon fontos szint fölé küzdötte magát a BUX, az OTP, a Magyar Telekom és a Richter is. A kezdeti bizonytalankodás után így akár olyan emelkedés is lehet, amit a piaci szereplők többsége nem nagyon tud elképzelni - vélekedett Nyári Zsolt a KBC kereskedője.

Amennyiben az első egy óra profitrealizálása után ismét emelkedni kezdenek a papírok, akkor komolyabb vételi hullám is kialakulhat, és egy-két hetes távlatban meglehetősen magas szintekre mutatnak a technikai indikátorok.
A Mol 14 800 forint környékére, a Magyar Telekom 700 fölé juthat. Az OTP-nél a 3950 illetve a 4450 forint, később a 6000 forint látszik a chartok alapján.
A Richter 40 ezer forint fölé kerülhet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK